MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE
DEN LILLE
STUDENTERBUFFET
Perfekt menu når studenten skal fejres
Forret
-
Lufttørret skinke med pesto
-
Salami med oliven & tomat tapanade
-
Hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
-
Kalveculotte med krydderbagte cherrytomater.
-
Kalkunbryst med italienske urter.
-
Stegte kartofler og rødvinssauce.
Salater
-
To slags årstidens salater.
Dessert
-
Chokoladekage med bær & knas.
-
Passions mousse med frisk passionsfrugt.
DEN STORE
STUDENTERBUFFET
Forkæl studenten og gæsterne
Forret
-
Røget laks med dildmayonnaise og krydderurtesalat.
-
Oksecarpaccio med citroncreme.
-
Hertil hjemmebagt brød og pisket smør.
Hovedret
-
Oksefilet med ristet svampe og rødløg.
-
Porchetta med krydderbagt cherry tomater.
-
Stegte kartofler og Thinggaards Signatur sauce.
Salater
-
To slags årstidens salater.
Dessert
-
Koldskål panna cotta med rababer kompot.
-
Fragelité is lagkage med chokolade & nødder.
VÆRD AT VIDE
Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.
Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til
servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.
Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering eller kan anrettes på egne fade. Aftale om lån af fade af os skal være indgået samtidig med bestilling.
Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken medfølger vejledning.