MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE
KLASSISKE JULEMENUER OG ANRETNINGER
NYD KLASSISK JULEMAD MED FAMILIE OG VENNER
OBS! Vi holder lukket d. 24 - 27. december,
men tager imod telefoniske bestillinger af Nytårsmenu
JULEMENU 2020
Glade jul, dejlige jul
Det kolde
-
Marineret sild i æble og dild, hertil kaperscreme og æg
-
Koldrøget laks, dildmayonnaise, syltet perleløg og karse
-
Marineret rejer, citron mayonnaise og urter.
Det lune
-
Rugmels stegt fiskefilet med remoulade og citron.
-
Rosa andebryst, rosmarin bagte rodfrugter og rødvinssauce.
-
Braiseret kæber af gris med bagte rodfrugter, syltet tyttebær og rødvinssauce.
-
Julemedister og sønderjysk julekål med sennep og rødbeder.
Det søde
-
Ris á la mande med kirsebærsauce
-
Udvalg af oste med hyben og syltede nødder
VÆRD AT VIDE
OBS! Vi holder lukket d. 24 - 27. december, men tager imod telefoniske bestillinger af Nytårsmenu
Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.
Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til
servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.
Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering. Hovedretter
kan anrettes på egne fade. Vil du gerne låne fade af os kan vi indgå en aftale
samtidig med din bestilling.
Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken vil der
medfølge en vejledning.
KLASSISK JULEMENU LILLE
Hygge omkring bordet
Det kolde
-
Marineret sild med karrycreme og løg
-
Gravad laks med sennep/dild dressing
-
Halvt æg med rejer og krydderurtemayonnaise
Det Lune
-
Fiskefilet med remoulade og citron
-
Ribbensteg med rødkål og sylt
Det søde
-
Ris á la mande med kirsebærsauce
KLASSISK JULEMENU STOR
Rigtig juleforkælelse
Det kolde
-
Marineret sild med karrycreme og løg
-
Kryddersild med kapers og æg
-
Gravad laks med sennep/dild dressing
-
Halvt æg med rejer og krydderurtemayonnaise
Det Lune
-
Leverpostej med sylt og bacon
-
Fiskefilet med remoulade og citron
Det varme
-
Andebryst med brunede kartofler og rødvinssauce
-
Ribbenssteg med rødkål og sylt
-
Julemedister og sønderjysk julekål med sennep og rødbeder
Det søde
-
Ris á la Mande med kirsebærsauce
-
Udvalg af oste med hyben og syltede nødder
LUKSUS JULEANRETNING
Udsøgte retter
-
Marineret sild med æble og dild, hertil kaperscreme og æg
-
Koldrøget laks, dildmayonnaise, syltede perleløg og karse
-
Marineret rejer, citronmayonnaise og urter
-
Rosa andebryst, rosmarin bagte rodfrugter og rødvinssauce
-
Vanilje á la Mande; vanilje Panna Cotta, kirsebærgele, Amarena kirsebær, frysetørret kirsebær
KLASSISK JULEANRETNING
Julestemning
-
Marineret sild med karrycreme og løg
-
Gravad laks med sennep/dild dressing
-
1/2 æg med rejer & krydderurtemayonnaise
-
Rugmels stegt fiskefilet med remoulade og citron
-
Ris á la Mande med kirsebærsauce