MAD UD AF HUSET - LAVET AF MADELSKERE TIL MADELSKERE
3 - 6 RETTERS FESTMENU
Når du vil kræse om dine gæster
Forretter & Mellemretter
-
Bagt torsk med jomfru hummer bisque & urter (varm selv).
-
Marinerede rejer med citrusmayonnaise & krydderurter
-
Lufttørret okse med trøffel mayonnaise & unika gl. knas samt krydderurter.
-
Røget laks med hytteost, dildmayonnaise og dild.
-
Soya marineret rød tun med chili mayonnaise & granatæble vinaigrette
-
Okse carpaccio, pinjekerner, karamel sten, & citron creme.
-
Foie Gras terrin med syltede brombær og reduceret balsamico.
Hovedretter
-
Kalvemørbrad stegt med pesto med bagt cherrytomater, samt Pomme Anna og rødvinssauce.
-
Supreme kyllingebryst med gulerødder og springløg, stegte kartofler og timian skysauce.
-
Oksefilet med rosmarin bagte rodfrugter samt pebersauce & urte kartofler.
Ost
-
Unika oste med med kompot & nødder.
Dessert
-
Nougat fragilite med syltede brombær.
-
Brownie med saltet peanuts & karamel & bær.
-
Hindbærmousse kage med bær & knas.
-
Vanilje Panna Cotta med passionsfrugt.
-
Geteau Marcel med bær & vanilje is
Natmad
-
Grillede pølser med ketchup, remoulade, sennep og brød.
-
Tomattærte med skinke, soltørrede tomater og rucola.
-
Små trekant sandwichs med forskelligt fyld.
-
Aspargessuppe med asparges og kødboller, samt brød.
VÆRD AT VIDE
Brød og smør medfølger altid til forretter m.m.
Ved levering af buffet vil kold forret og dessert være anrettet og klar til
servering. Lune forretter skal varmes. Stege skal skæres.
Hovedretter leveres i aluminiumsbakker klar til servering. Hovedretter
kan anrettes på egne fade. Aftale om lån af fade af os skal være
indgået samtidig med bestilling.
Ved opvarmning og menuer der skal anrettes på tallerken vil der
medfølge en vejledning.